Hoe gaat het in een vrouwencirkel?

Gepubliceerd op 29 januari 2022 om 11:28

Hoe gaat het in een vrouwencirkel?

 

Als vrouwen tezamen in een cirkel zitten, ontstaat er magie! Dan zie je elkaars donkerte, de schaduw, de worsteling. En ook het licht, de kracht, de wijsheid.

 

Alles mag er zijn in de cirkel. Jij mag er zijn.

 

Meer dan ooit hebben we elkaar nodig nu. Om te voelen dat we als vrouwen verbonden zijn met elkaar. Dat we een oerwijsheid in ons dragen, die gezien en gehoord mag (en misschien zelfs wel moet) worden. We hebben elkaar nodig om het positieve hoog te houden en de wereld in te sturen. En om zorg te dragen voor onszelf in deze roerige tijden waarin we leven.

 

Een vrouwencirkel wordt ook wel een zustercirkel genoemd. Een plek waar je samenkomt met je zusters. Niet je bloedzusters, wel de vrouwen met wie je tegelijkertijd op deze aarde rondloopt. Die elkaar steunen en supporten en in gelijkwaardigheid ontmoeten.

 

Een vrouwencirkel is een plek waar hier ruimte voor is. Waar we samenkomen om verhalen uit te wisselen. Waar er zonder oordeel naar jou geluisterd wordt. Waar je mag delen waar je tegenaan loopt in je leven. EN waar je stil mag zijn.

 

Lieve vrouw,

 

Verlang jij er ook naar je hart meer laten spreken?

Je hoofd even tot stilte manen?

Even niets te moeten?

En een voedende middag voor jezelf te ervaren?

 

Dan is deze cirkel voor jou!

 

Praktisch vrouwencirkel

De maandelijkse vrouwencirkel in Bilthoven is een open cirkel, wat inhoudt dat je je per keer kunt opgeven. De eerstvolgende cirkel is op zondag 27 februari!

 

Daarnaast geef ik op eerste paasdag, zondag 17 april, ook weer een Rite van de Baarmoeder op de prachtige locatie in Groenekan. Wilde je daar al die tijd al bij zijn? Geef je dan nu op! De kaartjes gaan als warme broodjes

 

Meer info? Stuur me een berichtje of klik hieronder op de button.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb