WAT IS EEN VROUWENCIRKEL?

Ontspannen samenzijn met andere vrouwen? Even geen ingewikkelde regels. 

Een moment van niks 'moeten', omdat je de hele week al van alles moet?

Een plek waar je compleet jezelf kunt zijn, zonder rollen en maskers? Een plek waar niks raar gevonden wordt?

 

Een vrouwencirkel is een plek waar hier ruimte voor is. Waar we samenkomen om verhalen uit te wisselen. Waar er zonder oordeel naar jou geluisterd wordt. Waar je mag delen waar je tegenaan loopt in je leven. EN waar je stil mag zijn. 

 

Een vrouwencirkel wordt ook wel een zustercirkel genoemd. Een plek waar je samenkomt met je zusters. Niet je bloedzusters, wel de vrouwen met wie je tegelijkertijd op deze aarde rondloopt. Die elkaar steunen en supporter en in gelijkwaardigheid ontmoeten.

 

Ben jij een vrouw die:

 

  • Dieper in contact wil komen met haar eigen verlangens?
  • Meer liefdevolle tijd en aandacht aan zichzelf wil besteden?
  • Kalmte en rust wil ervaren?
  • Vaker haar hart wil laten spreken, in plaats van haar het hoofd?
  • Houdt van gemak en laagdrempeligheid?

 

Dan is de Vrouwencirkel voor jou!


"When women support each other,

incredible things happen!"


Hoe werkt de vrouwencirkel? 

Ik host de vrouwencirkel 1x per maand. Meestal met een thema dat past bij het seizoen, de maanfase van dat moment of iets wat actueel is. We mediteren met elkaar, doen lichaamsgerichte oefeningen, een visualisatie, en/of iets creatiefs en er is altijd een deelronde. Er is ook ruimte voor inbreng en ideeën vanuit jullie. 

 

  • We komen zo'n 1x per maand samen
  • Meestal op een zondagmiddag
  • In een kleine groep van zo'n 6 - 10 deelnemers
  • In Bilthoven, goed bereikbaar met OV en gratis parkeren
  • Je kunt opgeven per keer (via mail, DM of contactformulier)

 

Er is thee, lekkers en een warme, veilige bedding. Na een middag of avond samenzijn met vrouwen, heb je het gevoel even helemaal weg te zijn geweest. Het is helend en ontspannend. Bijna  zoals een wellness beleving ;) 

 

Ik vind het zelf zo fijn, voedend en magisch om met vrouwen samen te zijn! Ik geniet daar enorm van en kijk daarom uit naar het hosten van deze vrouwencirkels.

 

Kom je ook? Wees welkom!

 

Eerstvolgende cirkel

 

Data: er staan voorlopig geen nieuwe data gepland

 

Locatie: Bilthoven

 

Tijd: zondagmiddagen van 15.00 - 17.00 uur, inloop 14.45 uur

 

Investering: 20 euro

 

Kennismakingsprijs: Heb jij (of je dochter) nog niet eerder iets bij mij gevolgd? Dan ben je welkom om de eerste keer te komen proeven en kennismaken voor 10 euro.

 


vrouwencirkel

Wat anderen over mijn begeleiding zeggen:

Zonder muurtjes

"Je begeleidt met kalmte, rust en openheid. Ik heb het samenzijn ervaren als een moment waar je zonder opgetrokken muurtjes helemaal jezelf kunt zijn. Bijzonder, verbinden en versterkend. Ik zou het zeker aanraden voor vrouwen die opzoek zijn naar meer verbinding met zichzelf en met vrouwen onderling" 

 

 

Zijn

"Het was heel fijn om bij jou te zijn, liefdevol en warm. Je laat de vrouwen zijn en stelt jezelf niet op de voorgrond. Je doet mee en begeleidt "de reis". De oefening die je aanbiedt zijn simpel en doeltreffend en sluiten mooi op elkaar aan. Ik gun dit ieder vrouw, jong en oud". 

 

 

Van waarde

"Je doet het prachtig lieve, mooie Rozemarijn! Dit is waardevol voor iedere vrouw die meer bij haar gevoel wil komen". 

 

 

De kracht van rituelen

"Bij jou heb ik de kracht van rituelen ervaren. En het gevoel dat ik de zwaarte echt los heb gelaten. Je bent integer, warm en zorgvuldig en hebt voor een veilige bedding gezorgd. Dankjewel!" 

 

 

Verbinding met jezelf

"Je hebt een fijne stem voor geleide meditatie. En je begeleiding was authentiek en liefdevol. Wat een helende, voedende middag was dit. Ik voel me weer helemaal met mezelf verbonden".