VROUWENCOACHING

Lieve vrouw,

 

Ben jij dit?

 

 • Jij bent gevoelig, idealistischeen doener die houdt van dingen creeeren en droomt er misschien wel van iets voor jezelf te beginnen. Maar je loopt er tegenaan dat je steeds strandt.

 

 • Je droomleven lijkt maar niet dichterbij te komen, terwijl jij zulke grote idealen hebt! Je werd altijd zo blij van die dromen! Nu voel je vaak dat je faalt omdat je leven maar alledaags is.

 

 • Je hebt een groot hart, wilt graag helpen, je zorgt veel voor anderen. Maar de keerzijde is: aan het eind van de dag beland je uitgeput op de bank en heb je geen puf meer om iets positiefs voor jezelf te doen (gezond te koken, yoga te doen in plaats van Netflix). Je zou wel willen, maar houdt zoveel ballen in de lucht. Het lukt je gewoon niet. Je piekert hier vaak over. Je voelt je waardeloos. 

 

 • Je hebt vaak de energie niet stappen te zetten richting die droomtoekomst. En als je de energie wel hebt, weet je niet waar te beginnen (dus begin je maar helemaal niet). Als je heel eerlijk bent, schaam je je daarvoor naar de buitenwereld. Het lijkt wel of iedereen succesvoller is dan jij. Waarom krijg jij het niet voor elkaar?

 

 • Je loopt hier al een tijdje mee rond en houdt jezelf voor dat dit bij het leven hoort. Dat het vast ooit goedkomt. Maar diep van binnen ben je dit wachten zat. Ben je teleurgesteld in jezelf. Je wilt verandering! Je wilt een leven waar je blij van wordt! Je wilt ‘s ochtends met zin in de dag uit je bed springen, omdat er alleen maar to do’s op je wachten die je dichter bij dat leven brengen!

 

 • Soms voel je je eenzaam, zo anders, niet begrepen. De levensvragen waar jij over nadenkt, lijken jouw vrienden en collega's niet te hebben. Je vraagt je af: wie ben ik nou?

 

 • Hulp vragen is niet jouw sterkste kant. Je twijfelt of jouw vragen wel serieus genoeg zijn voor coaching. Je vraagt je af of zo’n traject het wel waard is. Of je dit geld wel aan jezelf kunt besteden. Je vindt het lastig dit jezelf te gunnen. Je doet het al zo lang zelf. Waarom niet nog even proberen?


vrouwencoaching

Geloof me, ik ken jou...

 

Ik ben Rozemarijn en werk graag met wijze, jonge, sensitieve, krachtige vrouwen die volwassen zijn maar ook nog zoekend in de grote vragen van het leven. Bijvoorbeeld op het gebied van carrière, vriendschap en relaties.

 

Ik heb zelf enorm gestoeid met mijn gevoeligheid en had achteraf gewild dat ik daar eerder begeleiding bij had ontvangen. Ik dacht dat het normaal was zo moe te zijn aan het einde van de werkdag, dat ik het zelf moest kunnen, dat het kwam omdat ik nog zoveel moest leren. Ik keek naar anderen: die deden het toch ook gewoon?!

 

Uiteindelijk moest ik mezelf compleet verliezen, om mezelf weer terug te kunnen vinden. Dat gebeurde op mijn 27e met een burn-out. Ik kon helemaal niks meer. Mijn hoofd was een grote mist en ik kon alleen maar heel veel slapen.

 

Toen bood iemand mij als cadeau een coachingsessie aan en dat was het begin van mijn herstel en het vinden van mijn evenwicht. Daardoor is mijn gevoeligheid nu in balans en zelfs een krachttool geworden in mijn werk!

 

Die ervaring wil ik jou ook graag bieden door middel van vrouwencoaching.


vrouwencoaching

Hoe zou het zijn als je het volgende kunt ervaren?

 

 • Momenten met tijd en ruimte, helemaal voor jou!
 • Meer situaties waarin jij voor jezelf kiest
 • Acceptatie van jouw grenzen en gevoeligheid en deze juist als kracht gebruiken
 • Zien van jouw unieke kwaliteiten en deze inzetten in je dagelijks leven
 • Overzicht en focus op je droomleven
 • EN concrete stappen zetten om daar te komen!

 

 • Dat zal je vrijheid brengen
 • Zelfvertrouwen geven
 • Innerlijke rust
 • En je zult een anker in jezelf en jouw eigen kracht ervaren.

 

Ben je er aan toe thuis te komen bij jezelf? Je gevoeligheid juist als kracht te gaan zien

 

Dan ben je van harte welkom om een traject voor vrouwencoaching met mij aan te gaan!


"Een reis van duizend mijlen,

begint met de eerste stap..."


Stel je eens voor...

 

Als je de stap waagt en een traject met me aangaat, krijg je het gevoel het leven weer aan te kunnen.

 

Je ontdekt de wijsheid in jezelf en vindt daar je antwoorden. Er ontstaat ruimte en opluchting, omdat je je eindelijk gezien en gehoord voelt. Je bent niet gek, niet raar, niet abnormaal. Je was gewoon zoekende!

 

Je voelt diep in je kern dat je thuiskomt bij jezelf. Dit is alles waar je al die tijd naar zocht!

 

Ik begeleid je liefdevol, met zachte hand. En geef je soms een zetje: toe maar, zet die stap, het gaat je verder helpen en je zult me dankbaar zijn.

 

Je hoeft het niet alleen te doen. Gedurende het traject zal ik je steeds weer terughalen naar jouw innerlijk kompas, jouw ware zelf. Die heeft de antwoorden al lang klaarliggen. En ik zal er zijn om ze je aan te wijzen. 

 

En? Ben je klaar voor deze ontdekkingsreis? 

 

Geef je dan nu op voor het gratis intakegesprek om te onderzoeken wat een traject met mij voor jou kan doen!

 


vrouwencoaching

Als je instapt in een traject krijg je:

 

Een intakegesprek

Coachingsessie om de week

Thuisopdrachten om de coaching in je dagelijks leven te integreren

 


Alle sessies duren een uur, waarbinnen er ruimte en aandacht is voor gesprek, lichaamswerk, visualisatie en diverse werkvormen. 

 

De sessies vinden plaats bij mij thuis in Bilthoven. Mocht fysiek naar Bilthoven komen een probleem voor je zijn, dan kunnen we afstemmen over online mogelijkheden.

 

Jouw investering

Sessie van een uur 60 euro.

 

Als de prijs een probleem voor je is, dan kun je daarover contact met me opnemen. Daarnaast is het mogelijk met een studentenkaart 10% korting te krijgen. 

 


Wat anderen over mijn vrouwencoaching zeggen:

 

 

Jezelf leren kennen

Rozemarijn straalt warmte en rust uit en is helemaal in het hier en nu. Ze stelt de juiste vragen om jezelf beter te leren kennen. De combinatie van gesprek, begeleide meditatie en een schrijfoefening vond ik heel fijn. Dankjewel Rozemarijn om me te helpen mijzelf beter te leren kennen.  Aan te raden! 

 

- Yasmin 

 

Rust en bedding

Rozemarijn stelde verdiepende vragen, waardoor ze me de ruimte gaf te kijken naar wat er binnen in mij gebeurde. Vervolgens deden we een praktische oefeningen die me hielp om meer rust en bedding te vinden. Fijn om me zo begrepen te voelen!

 

 

- Belle

Omgaan met angst

Even terug was ik bij Rozemarijn voor een coachingsessie. Toen we eenmaal waren gaan zitten en ik de ruimte kreeg om kort te vertellen waar ik stond, werd er eigenlijk in no time helder waar we aan zouden gaan werken. Rozemarijn pikte dit gelijk op. Ze nodigde me uit om in mijn lichaam te voelen en kijken, om daar te ontdekken waar de angst die ik voelde mee te maken had en begeleidde me hiermee met haar aanwezigheid en fijne vragen en suggesties.  In verschillende stapjes werd heel mooi zichtbaar en voelbaar, dat achter mijn angst eigenlijk een enorme levensenergie verstopt was, die ik nog niet vaak gevoeld had. Gedurende de sessie en met Rozemarijns hulp kon ik deze ook steeds meer toelaten. Achteraf zie ik de coachingsessie als precies de helende stap op mijn pad die op dat moment nodig was. Ik ervaar Rozemarijn als een liefdevolle, rustige, sterk invoelende, intuïtieve coach die op natuurlijke wijze begeleiding geeft aan dat wat zich aandient. 

 

- Carline


Veelgestelde vragen

 

Is deze vorm van vrouwencoaching geschikt voor iedereen? 

Coaching is alleen geschikt als jij bereidt bent jezelf open te stellen, wilt groeien op persoonlijk vlak en een hulpvraag hebt. Ben je ervan overtuigd dat je wel wat hulp kunt gebruiken, maar niet bereid in de spiegel te kijken en leg je de verantwoordelijkheid van jouw problemen alleen maar bij anderen, dan is dit (nog) niet voor jou.

Het is ook niet voor jou, als je verwacht dat ik een kant-en-klaar plan voor je uitteken, wat jouw route naar een vervullend leven gaat zijn. Coaching doe je samen. Ik bied jou mijn inzichten, bespiegelingen en handreikingen, waar JIJ vervolgens mee aan de slag kunt. Als je bereidt bent dit met twee handen aan te pakken, dan is deze coaching voor jou.

 

Waarom zou ik dit met jou doen? 

Ik ben nog lang niet stokoud, maar heb inmiddels wel wat levenservaring. Met name het proces rond mijn burn-out heeft me veel over mezelf, mijn kracht, talenten en valkuilen geleerd. Daarnaast heb ik ook verschillende opleidingen gevolgd en heel wat jaren werkervaring in het begeleiden van processen en persoonlijke gesprekken.

Omdat je nieuwsgierig bent, is ook altijd een goede reden!

 

Is een serie van verschillende sessies niet te veel vooraf vastgelegd?

Coaching is geen quick-fix. De grootste struggle in deze tijd is de balans te vinden tussen rust en productief zijn. We leven in een tijd, waarin iedere generatie steeds een beetje meer gestrest is. En het zou heerlijk zijn als al je problemen in een uurtje bij mij opgelost zouden zijn. Maar helaas.

Zie dit traject als een reis die je met me aangaat, een avontuur. Geen dag, geen sessie zal hetzelfde zijn. Je zult prachtige uitzichten hebben, mooie inzichten krijgen. En soms is het gewoon ook een regenachtige dag. Moet je door de blubber. De groei zit hem in het proces. Stapje voor stapje kom je dichter bij je doelen. En door jezelf de tijd te geven, stretch je jouw comfortzone en de grenzen van je kunnen, méér dan jij voor mogelijk zult houden. En dan breekt uiteindelijk de zon weer door!

Dus, kan het ook in twee sessies? Het antwoord is Nee, meestal niet ;) 

 

Ik vind het spannend om deze investering te doen. Heb je een tip?

Investeren is altijd spannend. Zeker omdat je in dit traject echt naar jezelf gaat kijken. Bovendien weet je nog niet precies hoe je er aan de andere kant ‘uit zal komen’. Al zal die blik in de spiegel je ongetwijfeld veel positiefs brengen. 

Besef dat je, door hiervoor te kiezen, investeert in jouw groei als mens. Dat is niet alleen moedig, maar ook verstandig: je ziet je eigen blinde vlekken namelijk niet. Je groeit harder en kunt meer stappen zetten met iemand naast je met wie je jouw vragen tegen het licht kunt houden, die je een liefdevol duwtje in de rug geeft en waar je weer bij terug kunt komen als je even vastloopt. 

Ik stel mezelf altijd drie vragen als ik overweeg een investering te doen. Ik denk dat ze ook waardevol zijn voor jou:

1. Wat kost het?  2. Wat levert het op?  3. Wat kost het me als ik doorga zoals ik nu bezig ben?

 

Als ik nou nog even zelf probeer, kan ik dan ook niet zo ver komen?

Als je nou heel eerlijk bent: als je het had geweten, had je het dan niet allang gedaan?

Daarnaast, ‘zelf doen', ik hóud ervan! Als het gaat om kaas leren maken, om moestuinieren en om brood bakken. Laten we zeggen de ambachten en creatieve vaardigheden. En die leer ik niet uit een boek, maar door te ervaren en het liefst van een echte vakspecialist.

Bij persoonlijke groei is dat niet anders. Er zijn bergen zelfhulpboeken. Die ik ook graag lees. Maar waar leer je nou écht wat meditatie is? Door een boek erover te lezen? Of door een jaar in een ashram in India mee te draaien en dag in dag uit op je meditatiebankje te verschijnen? 

Ik ga harder en kom verder met hulp én door de ervaring. Daarmee kom ik steeds dichter bij mezelf. En kan dan anderen daar ook weer mee helpen. DAT is waar het me om te doen is. Dus waarom zou ik vertraging oplopen door alles per sé zelf te moeten uitvogelen?

Zou dat voor jou ook kunnen gelden? 

 


 

Nog steeds aan het twijfelen?

Laat het me weten, dan plannen we samen een vrijblijvend gesprek en kijk ik wat ik voor je kan doen.