MOEDER - DOCHTERCIRKEL

Alle clichés zijn waar: Wat wordt je kleine meisje toch snel groot!

 

Je verlangt naar quality- time samen, maar de tijd lijkt je te ontglippen.

 

Je dochter krijgt steeds meer oog voor haar vriendinnen. En toch vindt ze het af en toe nog heerlijk om kind te kunnen zijn en zoekt ze je aanwezigheid. 

 

Jij hebt een druk leven, zorgt je een slag in de rondte zoals vele moeder met jou. En houdt het hele circus draaiende. Om dan echt oog voor elkaar te hebben, is nog een hele kunst.

 

Hoe fijn zou het zijn momenten te ervaren waarin je zelf oplaadt en de verbinding met je dochter versterkt?! 

 

Momenten waar je beide van ontspant.

Waar je plezier beleeft.

Andere moeders ontmoet.

En andere dochters.

Om te kunnen zien dat ook zij die worsteling ervaren en verlangen naar de verbinding met elkaar. 

 

Herken je jezelf hierin? Dan is deze middag voor jou! 

 

Herken je jezelf hier niet in, maar lijkt het je gewoon fijn deze middag met je dochter door te brengen? Dan ben je net zo welkom ;)

 


"Let me love you a little more,

before you're not little anymore..."


Zou je wel een andere manier van contact met je dochter willen en willen werken aan je moeder dochter relatie, maar weet je niet zo goed hoe? 

 

Dat begrijp ik helemaal. Soms helpt een andere omgeving. Een handreiking van buitenaf. Even niet zelf te hoeven bedenken op welke manier. 

 

Ook als je jezelf hier niet in herkent, kan het fijn zijn je eens over te geven aan de begeleiding van een ander. 

 

Bij de Moeder-Dochtercirkel, bied ik een fijne setting, waarbinnen gespeeld, gestreeld, gelachen en gehuild kan worden. Een middag om even te ontglippen aan de dagelijkse ratrace.

 

Stilstaan.

Ademen.

Dansen.

Zingen.

Masseren.

Delen. 

 

Onder het genot van liters thee, limonade en lekkere baksels. 

 

Zin in zo'n zinderende zondagmiddag met je dochter? 

 

Geef je dan nu op!

 


Moeder dochter relatie

Praktisch

 

Voor wie: moeders met een dochter in de leeftijd van 9 - 14 jaar

 

Wanneer: Wil je op de hoogte blijven van nieuwe data? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

 

Locatie: Heart of Gaia, Zeist

 

Tijd: 14.00 -16.30 uur

 

Investering: 35 euro voor moeder en dochter samen. 

 

Er is plek voor 8 moeders met dochters (16 deelnemers). 

 


Wat moeders zeggen:

Genieten!

Rozemarijn, bedankt voor de fijne ochtend tijdens de Moeder-dochtercirkel. Mijn dochter en ik hebben enorm genoten! 

 

Fijne ervaring

Mijn dochter vond het erg leuk gisteren. Ze vond vooral het handen masseren heerlijk en ik kon duidelijk aan haar merken dat het een fijne ervaring was, het samenzijn. 


Veelgestelde vragen

 

Wat gaan we precies doen? 

Deelcirkel, ontspanningsoefeningen, met de natuur verbinden, de windrichtingen, de maan, nieuwe (oude) kennis tot ons nemen en elkaar leren kennen!

Dit alles in een fijne, zachte bedding, op een fijne plek in het midden van Zeist. Goed bereikbaar en gratis parkeren. Er is thee, lekkers en deze middag is echt een feestje voor jou en je dochter.

 

Hoe groot is de groep?

Ik werk graag met een intieme setting, om het persoonlijk contact genoeg ruimte te kunnen geven. Mijn wens is daarom dat de groep uit maximaal 7 a 8 koppels bestaat (moeders met dochters). 

 

Mijn dochter vindt het spannend, heb je tips?

Mijn ervaring is inmiddels, dat iedereen (jong en iets minder jong) het spannend vindt aan het begin. Dat is helemaal oké en mag er echt zijn. De ervaring is ook, dat aan het eind van de bijeenkomst eenieder blij is toch de stap gewaagd te hebben. Je leert elkaar snel genoeg kennen en er is nog niemand bij mij geweest die kwam proeven en daarna niet meer terugkwam. Net genoeg nieuwsgierigheid helpt je de drempel over, of het meebrengen van een vriendinnetje en haar moeder!

 

Ik vind vrouwencirkels vaak wat hysterisch. Wat kan ik bij jou verwachten? 

Haha, dat vind ik zelf soms ook. Ik houd enorm van spiritualiteit, maar wel met beide voeten op de aarde. Ik ben gevoelig en intuïtief en heb tegelijkertijd een vleugje nuchterheid uit m'n Friese roots meegenomen. Het spirituele zit voor mij vooral in de verbinding met de natuur, de elementen, Moeder Aarde. En dat kan ontzettend veel diepgang brengen! Is het bij mij hysterisch? Nee, liever niet ;)

 

Is het leeftijdsverschil tussen 8 en 14 jaar niet wat groot? 

Ik heb goed ingevoeld op de geschikte leeftijd voor deze cirkel en denk dat een gemengde groep juist ook iets kan brengen. Ik vertrouw erop dat het precies past voor iedereen die aansluit en dat er niet 1 leeftijdsgroep het zwaartepunt of de overhand heeft. Omdat het vooral gaat om de oefeningen tussen jou als moeder met je dochter samen, denk ik dat het goed past binnen deze leeftijdspanne.