ZELFINZICHT GEEFT UITZICHT

Gepubliceerd op 17 januari 2022 om 14:43
zelfinzicht, verlies, dood, seks

VERLIES, DOOD, SEKS

 

‘’Omgaan met verlies en zware thema’s zijn zichtbaar op je pad. In je persoonlijk leven. En in je werk. Dat kán spannend voelen. Tegelijkertijd is dat de bedoeling. Omdat jij die thema’s wel aankunt.

 

De meest diepe thema’s waar we liever niet over spreken met elkaar: verlies, dood, seks, bespreekbaar durven maken. Daar zit een een transformatieve kracht in!

 

Daarin een leraar zijn voor anderen en samen durven onderzoeken, daarmee kun je veel betekenen. Want niet iedereen durft zo diep te gaan’’.

 

Een klein stukje uit mijn horoscooplezing van vorige week van Linda Wessels, die me weer iets meer zelfinzicht gaf. Ieder beetje zelfontwikkeling is weer een stukje in die puzzel. De puzzel wie ik ben en wat ik hier kom doen. En dit stukje is zo kloppend voor mij met wat ik al doe in het leven! (De hele lezing klopt overigens als een bus).

 

Zowel in mijn werk als intern begeleider/zorgcoordinator in het onderwijs en alle intensieve gesprekken die ik daar voer met ouders en collega's(communicatie en teaching staan ook in mijn horoscoop maar daarover later meer).

 

Én in het werk als vrouwencoach in mijn eigen praktijk, waar ik onder meer de Rite van de Baarmoeder en verschillende vrouwencirkels geef.

 

Als je je eigen verlies een plek hebt gegeven, kun je daarin steunend zijn voor anderen. En als je zicht hebt op je eigen pijnpunten en kwaliteiten die daaruit groeiden, mag je dat best zichtbaar maken aan de wereld als je voelt dat de tijd daar rijp voor is.

 

Dat doet me denken aan deze zin:

 

‘’There is a crack in everything, that’s where the light comes in’’

 

En zo is het maar net.

 

 

Wil jij een thema met mij bespreken of iets van die transformatieve kracht voelen, een stukje meer zelfinzicht ontwikkelen?

 

Klik dan hieronder dan om mijn aanbod voor de komende tijd te bekijken.

Of geef je op voor een gratis intakegesprek om te kijken wat ik voor je kan doen!

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb