KRACHTIGE VROUWEN

Gepubliceerd op 20 december 2021 om 16:15
krachtige vrouwen

Je kracht laten bloeien

 

Lieve vrouw,

 

  • Je wilt graag een eigen bedrijf beginnen, maar het komt nog niet echt van de grond. Je voelt weerstand. Bent bang dat het niet gaat lukken. Weet niet waar te beginnen. Je zou zo graag wat meer in je kracht staan!

 

  • Je staat op een keuzepunt in je carrière. Je voelt al langer dat deze weg je niet meer past, maar hebt nog niet de stap durven zetten naar iets nieuws. Wie weet ga je toch nog blij worden in deze baan? Maar als je diep vanbinnen luistert, weet je dat dat niet waar is... Het ontbreekt je nog aan de moed om die stap te nemen.

 

  • Je relatie is verbroken. Je staat weer op eigen benen. Bent nog zoekende in de balans. Soms voel je je een krachtige vrouw. Op andere momenten is het veel: alle ballen hoog houden. Je hebt behoefte aan een anker, aan rust, aan thuiskomen bij jezelf... 

 

  • Er sluimert een verlangen in jou je meer te verbinden met je vrouwelijke, sensuele kant. Je bent nieuwsgierig, maar vindt het ook spannend. Je bent het type aanpakker en associeert vrouwelijk ook nog snel met soft. 

 

Ben jij dit? Dan is de Rite van de Baarmoeder voor jou! Het is een prachtig ritueel om de overgang van iets ouds naar iets nieuws te vieren. En om meer vanuit je krachtige vrouw te gaan leven.

 

 

Maar wát gaan we dan doen? 

 

Ik kan natuurlijk niet alles verklappen, maar we zullen onze ervaring over vrouw zijn met elkaar delen, er is een geleide meditatie, ik zal het e.e.a vertellen over de achtergrond van de Munay-Ki en er is natuurlijk een ceremonie rond het ontvangen van de inwijding zelf. 

 

Dit alles in een fijne, zachte bedding, op een prachtige plek in de natuur. Waarbij we deels binnen en deels buiten zullen werken. Er is thee, lekkers en deze middag is echt een feestje voor jezelf.

 

Lijkt het je wat? Laat het me weten? Twijfel je nog? Laat het me ook weten! Misschien kan ik je vragen beantwoorden.

 

 

Terugkijkend

 

Deze review kreeg ik van een deelnemer kort na de Rite:

 

‘Ik wil je naar aanleiding van de Rite nog vertellen dat ik afgelopen week al zoveel bevestiging heb gekregen dat ik leuke en mooie dingen mag ontvangen! Twee mensen vertelden me dit letterlijk. Heel bijzonder en magisch! Ik ben heel blij met het ritueel".

 

 

En dit is wat ze er 4 jaar later over zegt:

 

‘Er kwam meer vrijheid en openheid in mijn seksuele relaties in de tijd daarna. En ik voelde me veel meer verbonden met mijn vrouwelijkheid.

Ook mijn creatieve stroom kwam lekker op gang. Ik was heerlijk bezig!

En ik voelde me sterk verbonden met Moeder Aarde, door het ritueel dat je nog 13 manen lang doet, na het ontvangen van de Rite. Ik ben echt heel blij dat ik

meegedaan heb en zou het zeker aanraden’.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb