COACHING IS VOOR SOFTIES

Gepubliceerd op 23 september 2021 om 11:25
coachingsessie

Twijfel je nog of een coachingsessie wel voor jou is?

 

Of je ‘probleem’ wel erg genoeg is? Of een coachingsessie niet teveel op therapie lijkt? Want er is toch niks ‘mis’ met jou?!

Denk je: ‘Ik doe het nog wel even zelf. Ik heb het altijd zelf gedaan’. Ben je dan over een jaar waar je wilt zijn?

En waar zou je volgend jaar, september 2022, willen zijn? Wat zijn de dromen die je nog niet leeft? Hoe ziet jouw ideale leven eruit?


Hoe voel jij je bij het idee dat je over een jaar nog precies staat waar je nu staat? Dat er niks verandert.


Geloof me, ik heb hier ook gestaan. En het heeft me niks verder geholpen. Ik was te eigenwijs, negeerde de signalen, vond dat ik het moest kunnen en buffelde maar door in mijn baan voor de klas.


Terwijl ik eigenlijk wilde reizen, vrij wilde zijn, de wereld wilde ontdekken!

 

Het moest bij mij tot een burn-out komen, voor ik iets veranderde. En dat was een harde leerschool. Ik had de overtuiging dat coaching voor softies was die het niet zelf konden. Niets bleek echter minder waar…

De coachingsessie die ik op dat moment cadeau kreeg, was het begin van mijn herstel en het vinden van mijn evenwicht. Van durven voelen wat echt bij mij past. En daarnaar luisteren en handelen.

Het meest waardevol was bij iemand zijn die oordeelloos luisterde en mijn volledige kracht zag. Die de potentie ervoer en me daarop aansprak. En ja, dat was soms best een beetje eng. Maar O, wat ben ik dankbaar dat dit op mijn pad kwam. Het heeft de wereld aan verschil gemaakt.

 


Stel je eens voor dat:

- jij voor jezelf kiest
- je niet meer doordendert op wilskracht
- je jouw gevoeligheid ziet als kracht en inzet als tool

- je omgeving zegt dat je er zachter en meer ontspannen uitziet

- jouw eigen innerlijke stem precies de juiste antwoorden heeft voor jou EN

- je concrete stappen zet richting jouw droomleven!

 

Wil jij het breekpunt voor zijn?

 

Als er ergens in jou ook maar een vonkje is dat JA zegt op mijn verhaal. Dat onrustig wordt. Dat begint te schuren van binnen en je niet meer loslaat. Boek dan die gratis intake met mij om te onderzoeken wat een traject voor je kan doen.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb