TIJD VOOR MEZELF NEMEN IS EGOISTISCH

Gepubliceerd op 23 september 2021 om 11:12
Tijd voor jezelf

Heb je dat ook wel eens?


Dat je moe en lusteloos op de bank belandt met Netflix, chips als avondeten en dat terwijl je je toch echt voorgenomen had beter voor jezelf te zorgen?

Je wilt een paar keer per week naar de sportschool, gezond koken. En elke keer loop je weer zo keihard tegen die muur als het niet lukt.

Je werkt hard, doet wekelijks boodschappen voor je oma, ondersteunt die ene vriend die in een dip zit met dagelijks opbeurende telefoontjes, ’s avonds heb je een oppasbaantje dat je al jaren hebt. (Nog uit je middelbare schooltijd. Totaal niet meer nodig nu, maar dat kun je toch niet opzeggen? Die mensen rekenen op jou! En die kinderen ken je al vanaf baby).

Jij zit niet stil en voordat iemand jou om hulp vraagt, heb jij het al aangeboden.

En dan komt het moment dat je jezelf terugvindt op die bank met chips, chocola, wijn en Netflix.
Je bent moe en teleurgesteld in jezelf. En schaamt je eigenlijk…

 

Eens had je grote dromen. Dacht je dat je een wereldreis zou maken. Een stichting op zou richten om straatkinderen in Brazilie te helpen. En dan veel geld op zou halen met een crowdfunding om daar een school te bouwen. Jij zou het verschil gaan maken!

Daar is weinig van terecht gekomen.

En nu heb je een gemiddeld leven. Je zou het net een 5 geven. Soms een 6 misschien. Dat knaagt wel eens. Voor een gemiddeld leven ben je hier toch niet?!

 

Jij prachtige vrouw, weet je wat?

Het is tijd voor jou!

Jij mag rusten. Er voor jezelf gaan zijn. Even niks moeten. Contact maken met jouw innerlijke kracht EN jouw zachtheid. Zorgzaamheid is een prachtige kwaliteit, maar niet ten koste van jezelf!

Tijd en geld aan jezelf spenderen, is jezelf een cadeau geven waar je je leven lang profijt van kunt hebben. Waar je later dankbaar op zult terugkijken. Omdat het verschil heeft gemaakt!

Dat is niet egoistisch. Dat is soms nodig.

 

Hoe zou het zijn als je vanaf nu het volgende kunt ervaren?

  • Momenten met tijd en ruimte, helemaal voor jou!
  • Meer situaties waarin jij voor jezelf kiest
  • Acceptatie van jouw grenzen en gevoeligheid en deze juist als kracht gebruiken
  • Zien van jouw unieke kwaliteiten en deze inzetten in je dagelijks leven
  • Overzicht en focus op je droomleven
  • EN concrete stappen zetten om daar te komen!
  • Dat zal je vrijheid brengen
  • Zelfvertrouwen geven
  • Innerlijke rust
  • En je zult een anker in jezelf en jouw eigen kracht ervaren.Een coachingstraject is een reis. Met jouw verlangen, jouw wensen. Een onderzoek van jouw kwaliteiten en valkuilen. Het is kijken naar wat voor goud jij hebt laten liggen. Waar jij beter voor jezelf kunt zorgen. Waar jij het heft in eigen handen mag nemen. Welke stappen je wilt zetten om een meer dan gemiddeld leven te creeeren.

En dat alles in een veilige en liefdevolle setting.

Ik stel je de juiste vragen geef je dat steuntje in je rug, maar ook dat zetje over de drempel om nu echt verandering te creeeren. Ben je klaar met die ‘chips en Netflix-avonden’, omdat je ook wel voelt dat dit niet echt de ontspanning biedt waar jij naar verlangt? Wil jij meer échte tijd voor jezelf? Neem dan contact met me op.

Je bent meer dan welkom!

Een kennismakingsgesprek waarin ik met jou kijk wat een traject voor je kan doen, is gratis.

Geef je op via de contactpagina. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb