Tel je zegeningen

Gepubliceerd op 8 december 2022 om 14:59
Tel je zegeningen

Hoe stiller je wordt, hoe meer je kunt horen

 

"Hoe stiller je wordt,
hoe meer je kunt horen..."

 

❄️

 

Dat is iets dat ik aan den lijve heb ervaren.

De laatste dagen van november bracht ik door in het noorden van Noorwegen, boven de Arctic Circle.

 

Land van sneeuw en ijs en heldere sterrenhemels, waar Sami herders met hun rendierkudden over de heuvels trekken en walvissen en orka's in de koude wateren hun lied zingen.

 

Ik was op een sjamanistische reis. Om te verbinden met mezelf en de immense natuur van het Noorden. De stilte te horen in het bevroren landschap en de bijzondere kracht van het Noorderlicht te mogen ervaren, samen met de steeds korter wordende dagen.

 

Een geschenk en een reis, die ik tot mijn zegeningen in dit leven tel. Een lang gekoesterde droom ging hiermee in vervulling!

 

❄️

 

Nu wil ik jullie graag uitnodigen in mijn vrouwencirkel, om iets te proeven van deze ervaring en de kracht van het Noorden. De kracht die gaat over stil worden, vertragen, en leren luisteren naar wat er tot je komt. Zo passend bij deze tijd van het jaar! Het einde van de herfst, we bewegen ons richting midwinter, de stilste tijd van het jaar. 

 

❄️

 

Lijkt dit je fijn en ben jij toe aan een beetje verstilling en vertraging?

Je bent van harte welkom bij de vrouwencirkel op 18 december in Bilthoven.

 

Wil je aansluiten? Stuur me even een mailtje.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.