Authentiek zijn

Gepubliceerd op 1 december 2022 om 14:47
authentiek zijn

Om gelukkig te zijn, hoef je niet perfect te zijn

 

🍁🍂🍁🍂🍁

 

’Om gelukkig te zijn,
hoef je niet perfect te zijn.
Het enige wat je moet doen,
is beseffen dat je gelukt bent,
precies zoals je bedoeld was.
En daar trouw aan zijn”.

 

🍁🍂🍁🍂🍁

 

Lichaamswerk, schrijven, verbinden met het seizoen en de stilte opzoeken, helpen mij te voelen wat er in mij leeft en waar ik behoefte aan heb. En hieruit haal ik ook mijn inspiratie voor de cirkels die ik geef.

 

Gisteren was het zover, en kwamen we weer samen op een prachtig zonnige namiddag in de sfeervolle ruimte van Centrum De Linde. We dansten, koesterden onszelf en zetten een intentie neer om meer trouw te zijn aan ons eigen vrouwzijn.

 

Twee vriendinnen schreven mij achteraf dit berichtje:

“Het was zo fijn vandaag. We hebben de hele terugweg vol verwondering nog nagekletst. Dankjewel”.

 

OPEN VROUWENCIRKEL 18 DECEMBER

 

Wil jij je ook een keer verwonderen over wat een vrouwencirkel je kan brengen?

We komen 1x per maand op een zondagmiddag samen in Bilthoven.

Het is een open cirkel, wat inhoudt dat je per keer aan kunt geven of je aansluit.

 

18 december is de volgende cirkel. Zin om erbij te zijn? Laat het me weten en stuur een mailtje.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb