Jezelf zijn

Gepubliceerd op 3 oktober 2022 om 11:45

Tijd voor mezelf

 

Afgelopen maand zat ik in een fantastische mini huisje tussen de appelbomen.

En dat heeft met het volgende te maken:

ik ben met René, hij heeft twee kids en we wonen in het huis van zijn vader. En soms is dat gewoon even too much. Teveel mannen, teveel gezin dat niet van mij is en te weinig ‘Rozemarijn’.

 

 

Ik had behoefte aan ruimte voor mezelf. Even alleen ik. Mijn kern weer voelen. Zonder zorgen voor gezin, regelmodus van wie, wat, waar, wanneer (Eet je wel thuis of niet? Wie laat de hond uit? etc)

 

 

Ik voelde deze maand in dat mini huisje de rust neerdalen en het steeds helderder worden in m’n hoofd. Als een soort stilte retraite, maar dan een light versie, met gezellige gezamenlijke maaltijden en inspirerende gesprekken tussendoor. Er waren prachtige uitzichten, zonsopkomst en -ondergang en de geweldig lieve en hartelijke mensen van de Thuishaven maakten het tot een zeer geslaagde maand.

 

 

(Downside? Iedere dag in de file naar m’n werk in plaats van op de fiets door het bos…)

 

 

Maar wat ben ik blij en dankbaar voor het ontdekken van deze plek en de mogelijkheid hier even te kunnen landen.

Vraag aan jou: Ga jij er wel eens met jezelf op uit? Hoe zorg jij dat je in balans blijft? Dat je helemaal jezelf kunt zijn? 

 

 

Lichaamswerk, contact met de natuur en stilte helpen mij te voelen wat er in mij leeft en waar ik behoefte aan heb.

Daar kun je van proeven in mijn vrouwencirkels. 13-11 start ik weer in Bilthoven. Zin om erbij te zijn? Laat het me weten!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.