ZWANGERSCHAPSWENS

Gepubliceerd op 2 december 2021 om 12:24
zwangerschapswens

Lieve vrouw,

 

Gaat dit over jou?

 

  • Je hebt een zwangerschapswens, bent zwanger, (net) moeder of zelfs al grootmoeder. Het lijkt je mooi om deze transformatieve levensfase met een ritueel te bekrachtigen.
  • Je had graag moeder willen worden, maar dat is niet gebeurd. Dit heeft je veel verdriet gegeven. Het is tijd om deze periode nu achter je te laten. Je wilt dit een plek geven en bent zoekende naar een manier die daarbij past.
  • Je kiest er bewust voor geen moeder te worden en je creatiekracht op een andere manier geboren te laten worden door wat je de wereld brengt. Je wilt je graag verbinden met die bron van creatiekracht!
  • Je hebt een medisch traject ondergaan en wilt deze periode graag op een rituele manier afsluiten. Het voelt als het juiste moment om een nieuwe stap te gaan maken en je te verbinden met een nieuwe jij.

 

Dan is de Rite of the Womb voor jou!

 

 

 

Ik heb zelf enorm gestoeid met mijn onvervulde zwangerschapswens en had mijn gezinsleven heel anders voor me gezien. Het is goed nu, met een gezin dat bestaat uit vriendlief, hond en twee stiefzoons. Maar daar is veel tijd overheen gegaan.

 

De Rite van de Baarmoeder heeft me helpen verbinden met mijn zachte, wijze, innerlijke vrouw. En was hierin een bijzondere steun.

 

 

 

Marieke nam deel aan de zomereditie en vertelt hier haar ervaring:

 

’Er komen soms dingen op je pad waarvan je meteen weet dat het niet voor niks is en dat je er iets mee moet. Dat is precies wat k voelde toen ik het bericht van Rozemarijn over de Rite zag.

 

Ik had een heleboel los te laten en daar kon ik wel wat hulp bij gebruiken. Gelukkig was daar Rozemarijn die me bij binnenkomst meteen het gevoel gaf dat ik welkom was. Ze verbond de andere vrouwen en mij met elkaar en begeleidde ons op een fijne manier door de middag heen. Het was een dag waarvan ik van tevoren voelde dat die heel bijzonder zou worden en die verwachting kwam uit.

 

De hele terugreis heb ik met een glimlach op mijn gezicht gezeten, nagenietend van een intense ervaring.De tijd leek die middag te hebben stilgestaan. De prachtige ruimte, en de rust en zachtheid die Rozemarijn uitstraalt, boden een prettige en veilige omgeving om heel dichtbij datgene te komen wat ik los wilde laten en bewust te zijn van wat ik wel in mijn leven wil.

 

De dag na de Rite van de baarmoeder voelde voor mij als een nieuw begin. Wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan!’’

 

 

 

Meedoen?

 

Ben jij ook klaar voor een nieuw begin? Geef je op voor de volgende Rite of the Womb. 

 

Wil je erbij zijn? Stuur me een mailtje of reageer hier direct via de button.

 

Photocredits: @anoukprossphotography

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb