IK ZOEK STEUN. MAAR BEN IK WEL WAT JIJ ZOEKT?

Gepubliceerd op 29 november 2021 om 14:13

‘’Ik twijfel. Ik zoek echt steun op dit punt in mijn leven. 

 

Je aanbod spreekt me aan. Maar ben ik wel wat jij zoekt?

 

Ik ben 22, vorig jaar afgestudeerd en nu een jaar aan het werk. Door de hele C.-situatie ervaar ik soms depressieve gevoelens. Maar als ik verder kijk en eerlijk ben, vraag ik me ook af of ik mijn verleden wel goed verwerkt heb…

 

Als ik me down voel, ben ik het liefst alleen. Ik sluit me af voor anderen, ga niet naar buiten en praat er met niemand over. Tot ik me weer wat beter voel.

 

Dit gebeurt best vaak, maar ik durf er geen hulp voor te vragen of ergens steun te zoeken. Zo erg is het toch ook weer niet? Ik ben toch niet ziek?!

 

Mijn vriend weet wel hoe ik me voel, maar zegt dat ik gewoon verder moet gaan met m’n leven. Ik weet het soms echt even niet en vraag me af of dit normaal is’’.

 

>>Fast forward: we schrijven wat heen en weer en uiteindelijk bellen we om te kijken of het een match is. Ze stapt in voor coaching.

 

Wel steun zoeken!

En weet je wat ze later schrijft?

‘’Ik ben zo opgelucht dat ik bij je ben geweest en erover gepraat heb! Het heeft me echt ruimte gegeven. Ik praat nu veel makkelijker met anderen over hoe ik me voel, over het verleden; zowel familie als vrienden. En ik vraag steun als ik het nodig heb. Dat gaat me nu zoveel makkelijker af. Die coaching was precies waar ik aan toe was!’’

 

Lieve jij,

Weet je, de verandering begint daar waar jij de arena in durft te stappen. Waar jij JA zegt tegen open en bloot gaan, tegen je kwetsbaar opstellen en je twijfels laten zien.

 

En je mag vallen, en weer opstaan, steun zoeken zo vaak als nodig is. Ik ben er, ik help je, ik coach je naar de overkant. Zodat ook jij uiteindelijk blij en opgelucht de overwinning mag vieren.

 

Contact

Twijfels jij ook of wij een match zijn? Laat het me weten, we kunnen altijd bellen om af te stemmen! Reageer via de button (privé) of het formulier hieronder (openbaar).

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.